Vi är stolta över att ha levererat en platsbyggd avloppsanläggning för det som kanske är Norges flottaste hytte-område. Avloppsanläggningen består av tre gjutna kammare och styrskåp i ett eget maskinhus. Anläggningen har mobilkontakt via GSM och kan därmed enkelt fjärrstyras av servicepersonal.

Avloppsanläggningen är närmare 400m3 och kan rena 150m3 avloppsvatten per dygn. För att få vattnet från stugorna till anläggningen används både tryckledningar och självfall där det är möjligt. Det renade vattnet infiltreras i marken med hjälp av infiltrationstunnlar som du kan läsa mer om här.

Använd denna länken för att se mer om vad detta hytte-område har att erbjuda, kanske finner du din drömtomt? Inte så långt från Drammen och Oslo i ligger detta Norska naturreservat Trillemarka-Rollagsfjell som ger fantastiska naturupplevelser.